19 Okt, 23

POKAL OBČINE STRAŽA 2023

Pogi Team UAE Generali in BTC City Ljubljana Scott z odličnimi rezultati na Pokal občine Straža

Na 9. Pokal občine Straža, ki je potekal v soboto, 7. oktobra 2023, sta se odlično odrezali ekipi Pogi Team UAE Generali in BTC City Ljubljana Scott. V kategoriji dečkov E (U11) je prvo mesto osvojil Jan Ukmar iz Pogi Team UAE Generali, v kategoriji dečkov D (U12) pa Andi Šmerc iz iste ekipe.

Ukmar je na 2,5 kilometra dolgi progi s časom 8:32 ugnal drugouvrščenega Franca Skrabla iz KK Adria Mobil za 10 sekund. Tretje mesto je osvojil Luka Burnik iz KD Sloga 1902 Idrija.

Šmerc je na 4 kilometre dolgi progi s časom 10:02 ugnal drugouvrščenega Jakoba Prezlja iz KD Sloga 1902 Idrija za 20 sekund. Tretje mesto je osvojil Nik Pust iz KK Adria Mobil.

V kategoriji deklic C (WU13) je bila najboljša Vivi Oblak iz Perutnine Ptuj, ki je s časom 11:00 ugnala drugouvrščeno Živo Bohak iz iste ekipe za 10 sekund. Tretje mesto je osvojila Brina Prevodnik iz BTC City Ljubljana Scott.

Skupno je na dirki nastopilo 129 kolesarjev in kolesark iz 14 klubov. Rezultati so objavljeni na prijavim.se

Pogi Team UAE Generali in BTC City Ljubljana Scott sta z odličnimi rezultati na Pokal občine Straža potrdila, da sta med najboljšimi mladimi kolesarji v Sloveniji.

Dečki A, B in C zaključili sezono na zadnjem skupinskem treningu

Dečki A, B in C so v petek, 13. oktobra, zaključili svojo kolesarsko sezono z odličnim zadnjim treningom. Fantje so napolnili dan s smehom, vožnjo in načrti za prihodnjo sezono. Komaj čakajo, da prestopijo v kategorijo mlajših mladincev.

 

 

Trenerji Kolesarskega Kluba Pogi Team BTC Generali So Se Dobili na Skupinskem Treningu v Italiji in Uživali v Druženju

Skupinski trening v Italiji je bil uspešen tudi za trenerje našega kolesarskega društva Pogi Team BTC Generali. Poglobili so svoje znanje, se povezali in obogatili svoje izkušnje ter obenem tudi odlično zabavali. To je le en primer, kako združiti profesionalni razvoj in druženje v čudovitem okolju, ki ga ponuja Italija.

Tradicionalni Zaključek na Rogovem Pikniku v klubskih prostorih pod Šmarno Goro

Kolesarji in kolesarke znajo ceniti trdo delo in strast do kolesarjenja, zato ni presenetljivo, da se vsako leto tradicionalno zberejo na Rogovem pikniku, da skupaj zaključijo uspešno kolesarsko sezono. Letos ni bilo nič drugače, saj so se kolesarji ponovno zbrali ob dobri hrani, osvežilnih napitkih ter obilo smeha in zabave. Sezona 2023 je bila izjemna, in zaključek na Rogovem je bil popoln način, da se zahvalijo svojim kolegom in priznajo najboljšim svoje dosežke.

Vsako leto je Rogov piknik kolesarske skupnosti priložnost, da se sprostijo in družijo. Letošnji dogodek je bil prav poseben, saj so se zbrali v velikem številu, da bi proslavili izjemno sezono 2023.

Ob prihodu na piknik so se kolesarji takoj lotili priprave na pravi kolesarski praznik. Šotore so postavili, mize pa obložili z raznovrstno hrano in pijačo. Kulinarični užitki so bili zagotovljeni, in tako so se vsi lahko posvetili druženju in klepetanju o pretekli sezoni.

sl_SISlovenščina