07 Jul, 23

Na nedavno zaključeni kolesarski dirki Kids Tour of Slovenia 2023 so mladi kolesarji in kolesarke ekip Pogi Team UAE Generali ter BTC City Ljubljana Scott pokazali izjemne sposobnosti in talent. Etapna dirka, ki je potekala od 30. junija do 2. julija, je prinesla navdušujoče boje med najmlajšimi tekmovalci, ki so se pomerili v štirih različnih etapah.

1.etapa / 1st stage Dolenjske Toplice
2.etapa / 2nd stage Novo mesto
3.etapa / 3th stage Kostanjevica na Krki
4.etapa / 4th stage Šentjernej

Prva etapa se je odvila v Dolenjskih Toplicah, druga v Novem mestu, tretja v Kostanjevici na Krki, četrta pa v Šentjerneju. Vsaka etapa je predstavljala edinstveno priložnost za mlade kolesarje in kolesarke, da pokažejo svoje sposobnosti in se borijo za najvišja mesta v svojih kategorijah.

Dirka je vključevala različne kategorije, med katerimi so bile dečki in deklice C/U13, dečki in deklice B/U14, dečki in deklice A/U15 ter mlajši mladinci in mlajše mladinke U17/WU17. Vsaka kategorija je predstavljala poseben izziv in priložnost za mlade tekmovalce, da izkažejo svoje kolesarsko znanje in se preizkusijo na zahtevni progi.

Ekipe Pogi Team UAE Generali in BTC City Ljubljana Scott so pokazale izjemno močno prisotnost na dirki, s svojimi kolesarji in kolesarkami, ki so se izkazali s hitrostjo, vzdržljivostjo in taktičnim premišljevanjem. Njihova disciplina, predanost in timski duh so jih pripeljali do izjemnih rezultatov.

Mladi tekmovalci in tekmovalke so navdušili občinstvo s svojimi neverjetnimi vožnjami in borbenostjo na vsaki etapi. Videli smo izjemne sprinte, vzpone, spuste in taktične manevre, ki so dokazali, da je prihodnost slovenskega kolesarstva svetla in obetavna.

Rezultati

https://prijavim.se/results/match/4908/kids-tour-of-slovenia-30-6—-2-7-2023

SLIKE

Iz Slovaške 🇸🇰 prihajajo lepe novice.Kolesar Kubo Husar POGI TEAM UAE GENERALI je na državnem prvenstvu osvojil 3. mesto!

sl_SISlovenščina