20 Avg, 23

KOLESARSKI KAMP POGI TEAM UAE GENERALI ZA DEČKE A in B

V preteklem tednu je v slikoviti vasici Loški Potok potekal izjemen kolesarski kamp za 23 dečkov iz ekip Pogi Team UAE Generali. Od ponedeljka do nedelje so mladi kolesarji doživeli nepozabno izkušnjo, polno kolesarskih podvigov, športnih iger in tehničnih treningov.

Prvi dan kampa je bil zaznamovan s pričetkom velikega podviga. Dečki so se podali na 70-kilometrsko pot, ki jih je vodila preko čudovitih pokrajin Rakitne in Bloka. Kolesarjenje je bilo ne le priložnost za preizkušanje svojih sposobnosti, temveč tudi za odkrivanje novih poti in uživanje v naravi. Popoldanski del je bil namenjen športnim igram ter treningu tehničnih veščin na bližnjem igrišču, kar je poskrbelo za odlično kombinacijo zabave in izobraževanja.

Tretji dan se je stopnjevala intenzivnost kampa. Dečki so se odpravili na zahteven trening iz Potpreske, njihovega bivališča, ter prek Čabarja dosegli vrhunec na Strmem Rebru. Tekom tega napornega dne so pokazali svojo vztrajnost in odločnost. Po osvežilnem kosilu je sledil še trening tehnik na kolesu, s poudarkom na izpopolnjevanju svojih veščin. Dan se je zaključil s čistilno akcijo klubskega kombija, ki je izpostavila tudi pomen skrbi za okolje.

Kolesarski kamp Pogi Team UAE Generali je tako za dečke A in B ekipe pomenil ne le teden aktivnosti in treningov, temveč tudi teden novih prijateljstev, osebnih dosežkov in neprecenljivih spominov. Njihova strast do kolesarjenja ter trdo delo sta jih pripeljala do nepozabne izkušnje, ki bo nedvomno vplivala na njihovo nadaljnjo kolesarsko pot.

 

 

STAREJŠI IN MLAJŠI MLADINCI DIRKALI NA HRVAŠKEM

Medtem je na Hrvaškem, v Ivanič Gradu, potekala kolesarska dirka dirke za mlajše in starejše mladince. Mlajši mladinci so navdušili na 65-kilometrski trasi in osvojili celoten oder za zmagovalce. Prvo mesto je pripadlo Vanji Kuntariču Žibertu, drugo mesto Žanu Lopatiču, tretje pa Žigi Hamunu. Starejši mladinci so premagali zahtevno 100-kilometrsko razdaljo, pri čemer je Tine Jenko v šprintu skupine zasedel odlično tretje mesto. Mladi kolesarji so s svojimi dosežki dokazali svoj trud in predanost kolesarskemu športu

Foto: Matic Božič

sl_SISlovenščina