14 Maj, 23

V nedeljo, 14.5.2023, se je mladi kolesar Jakub Husar iz ekipe Pogi Team UAE Generali pomeril na zahtevni kolesarski dirki Brilon Cup – Kyjov. Kljub težkim razmeram na 82.6 km dolgi progi je Jakub pokazal izjemen potencial in se zasluženo uvrstil na 5. mesto.

Dirka je bila polna izzivov, saj so se kolesarji morali spopasti z zahtevno traso in zahtevnimi vremenskimi razmerami. Kljub temu se je Jakub izkazal s svojo vzdržljivostjo, močjo in taktičnim pristopom. S trdim delom in odločnostjo je ves čas ostajal v igri za zmago.

Vse do zadnjega ovinka pred ciljem je Jakub držal visoko pozicijo in imel priložnost za napad. Na žalost pa ga je v zadnjem ovinku presenetil zdrs gume, kar mu je preprečilo, da bi se boril za zmago. Kljub temu je uspel obdržati zbranost in s hitrim odzivom nadaljevati dirko, kar ga je pripeljalo do odličnega 5. mesta.

Jakubov uspeh na dirki Brilon Cup – Kyjov je rezultat njegove predanosti kolesarstvu, trdega dela in talenta. S svojim vztrajnim pristopom je dokazal, da spada med obetavne mlade kolesarje in da ima velik potencial za uspeh v prihodnosti.

Ekipa Pogi Team UAE Generali je ponosna na Jakubov dosežek in ga iskreno čestita za izjemen nastop na dirki.

 

Results powered by FirstCycling.com

sl_SISlovenščina