15 Jan, 24

Mlajši mladinci Pogi Team UAE Generali so si privoščili zimske priprave na idilični Pokljuki, kjer so zavzeto trenirali na tekaških smučeh in se podajali na pohode, med katerimi je bil tudi izlet do priljubljene Blejske koče. Sončno vreme je bilo zanje idealno, saj so dopoldneve namenjali aktivnostim na prostem, medtem ko so popoldnevi minili ob intenzivnih treningih na tekaških smučeh. Večeri pa so bili rezervirani za izobraževalne aktivnosti in sproščeno druženje ob družabnih igrah.

Tudi letos so bila tekmovanja v smučarskem teku nepogrešljiv del zimskih priprav, kjer so mladi kolesarji zbirali točke. Vrhunski dosežki pa so bili nagrajeni s privlačnimi nagradami, ki jih je omogočil Tadej Pogačar, mentor in podpornik ekipe.

Tudi članice ženske kolesarske ekipe BTC City Ljubljana Scott so izkoristile priložnost za intenzivne treninge na Pokljuki. Štiri dni so preživele v aktivnem okolju, kjer so kombinirale tek na smučeh s pohodi po slikovitem gorskem svetu. Atmosfera je bila polna športnega duha in vzajemne podpore, kar je pripomoglo k odličnemu vzdušju in uspešnim pripravam za prihajajoče izzive.

Zimske priprave na Pokljuki so tako za obe ekipi predstavljale izjemno doživetje, polno športnih dosežkov in neformalnega druženja, ki krepi ekipni duh ter spodbuja nadaljnji razvoj mladih talentov v svetu kolesarstva.

sl_SISlovenščina