VN Avtomojster

Od leta 2001 se tekmovalna sezona za pokal Slovenije zaključi z dirko VN Avtomojster. Namenjena je kolesarjem in kolesarkam v kategoriji ELITE, do 23 let, starejšim mladincem in amaterjem. Prva leta je tekma potekala v okolici Šmarne gore, od leta 2006 pa smo jo preselili v Podsmreko. Trasa dirke je krožna. Amaterji prevozijo 3 kroge v skupni dolžini 21 km, ostale kategorije pa 10 krogov – 70km.

 

Tekma ima poseben čar, saj je za kolesarje zadnja cestno kolesarska preizkušnja v Sloveniji, za kolesarske navdušence pa navijaška poslastica. Od blizu in na domačih tleh si lahko ogledajo najboljše slovenske kolesarje, tudi nekatere, ki trenutno vozijo za velike kolesarske ekipe v tujini.

FOTOGALERIJA PETER GREGORČIČ 2020:
https://photos.app.goo.gl/feRphPhUmbHNv85y5

 

FOTOGALERIJA PETER GREGORČIČ 2019:

https://photos.app.goo.gl/nJeTHQcxETUZbEN9A

FOTOGALERIJA PRIJAVIM.SE 2019:
https://prijavim.se/gallery/album/249/vn_avtomojster_2019/1/

 

 

KAKO SE VČLANIM V KD ROG?

Rogova kolesarska šola se imenuje kolesarska šola Pogi Team.
Od marca pa do konca oktobra poteka vadba za kolesarsko šolona policijskem poligonu v Tacnu, kjer lahko “sprobajo”specialko in se v varnih pogojih naučijo prvih kilometrov. Treningi potekajo trikrat tedensko in sicer v ponedeljkih, četrtkih (od 18ih do 19ih) in sobotah (od 9ih do 10ih).
Mesečna vadba za člane kolesarske šole Pogi teama je brezplačna, letna članarina pa stane 90 evrov, za katero pa se prejme tudi kolesarski dres in hlačke ekipe Pogi team.

V kolikor vas zanima članstvo v KD Rog, nam pišite na info@kdrog.si, mi pa vam vrnemo pristopno izjavo.

VN Avtomojster

sl_SISlovenščina