27 Jan, 23

Vanja Kuntarič Žibert je prejemnik Peugeot kolesarske štipendije za leto 2023

Peugeot štipendijo za leto 2023 prejme Vanja Kuntarič Žibert, najboljši deček ekipe Pogi Team UAE Generali, ki je v sezoni 2022 zbral največ točk v Pokalu Slovenije.
 
Peugeotslo je že skoraj dve desetletji uradno vozilo Kolesarskega društva Rog in legendarnega Maratona Franje in zadnji dve sezoni tudi POGI TEAMA. V okviru sponzorstva je PEUGEOT v sodelovanju z avtotehnavis v letu 2021 predal ključe dveh osebnih vozil, Peugeota 2008 in 3008. Poleg uradnega vozila se je znamka PEUGEOT takrat zavezala, da bo poleg sponzorstva podelila tudi kolesarsko štipendijo najboljšemu kolesarju v kategoriji dečkov, ki v letu 2022 osvoji največ točk v sezoni.
 

Vanja Kuntarič Žibert je v lanskem letu tekmoval v kategoriji Dečki A in v razvrstitvi vseh dečkov (A,B in C) v Pokalu Slovenije zbral 515 točk. Drugo in tretje mesto sta zasedla še dva dečka Pogi Teama (oba Dečki C). 505 točk je zbral Gal Klun, 485 pa Franci Krajnc.

En odgovor na “Vanja Kuntarič Žibert je prejemnik Peugeot kolesarske štipendije”

  1. I want to to thank you for this very good read!! I certainly enjoyed every little bit of it. I have got you book-marked to check out new stuff you postÖ

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To polje je obvezno.

To polje je obvezno.

sl_SISlovenščina