27 Sep, 23

Minuli vikend smo v ekipi POGI TEAM UAE GENERALI ponovno dokazali, da je trdo delo in posvečenost ključ do uspeha na kolesarskih dirkah. Naši kolesarji so se razkropili na različne konce, od Italije do Vrtojbe, in dosegli odlične rezultate. Gremo lepo po vrsti.

G.P. Citta’ di Fontanafredda, Italija: V živahnem italijanskem mestu Fontanafredda so danes barve ekipe zastopali naši dečki iz kategorij A in B. Pri dečkih B je Gal Klun pokazal izjemno borbenost in se uvrstil na 21. mesto. A pravo navdušenje je sprožil Jure Jovanovič v kategoriji dečkov A, ki je v šprintu glavnine osvojil odlično 3. mesto.

2. Kolesarska dirka Vrtojba: Na domačih tleh, na 2. Kolesarski dirki Vrtojba, so naši dečki še enkrat pokazali, kaj pomeni boriti se do konca. Gašper Mesec je osvojil 3. mesto v kategoriji Dečki C. Franci Kranjc je pokazal, da je v odlični formi, saj je v kategoriji Dečki B osvojil zlato medaljo, medtem ko je Maks Rožanec zasedel 3. mesto.

10. G.P. Valli del Natisone, Italija: Naše starejše mladince je pot vodila v prelepo pokrajino Valli del Natisone, kjer je potekala že 10. izvedba te prestižne dirke. V okolici San Pietro al Natisone je Domen Oblak pokazal izjemen talent in voljo ter si privozil odlično 5. mesto.

Iskrene čestitke vsem našim kolesarjem, ki so zastopali barve ekipe POGI TEAM UAE GENERALI. Vaš trud in odlične uvrstitve so ponos za vso ekipo. Naprej do novih zmag! 🚴‍♂️💨🏆

sl_SISlovenščina