23 Apr, 24
V soboto se je v slikovitem mestu Ptuj odvil kolesarski spektakel v obliki krožne dirke za POKAL POLI 2024, ki jo je organiziral Kolesarski klub Perutnina Ptuj.

Dirka je privabila številne mlade kolesarje in kolesarke, ki so se pomerili v različnih kategorijah: od dečkov razredov C, B in A do mlajših mladincev ter starejših mladink in članic.

Krog dirke, dolg 4 kilometre, je bil popolnoma ravninski, kar je omogočilo hitre in napete boje. Udeleženci so morali pokazati tako svojo hitrost kot tudi taktično spretnost, da so lahko uspešno manevrirali skozi množico tekmovalcev in izkoristili vsako priložnost za preboj v ospredje.

Za točne rezultate in uvrstitve na POKALU POLI 2024 lahko obiščete spletno stran prijavim.se, kjer so na voljo podrobni podatki o časih in mestih, ki so jih dosegli tekmovalci v posameznih kategorijah. Obisk te strani bo zagotovo ponudil celovit vpogled v uspehe naših kolesarjev in kolesark, ki so se na Ptuju izkazali za izjemne športnike.

Celotna prireditev je bila zelo dobro organizirana, kar je mladim kolesarjem omogočilo, da so se v varnem in spodbudnem okolju pomerili z vrstniki iz različnih delov Slovenije. Ptujska krožna dirka za POKAL POLI 2024 bo zagotovo ostala v lepem spominu tako tekmovalcem kot obiskovalcem, ki so lahko uživali v dinamičnih in razburljivih dirkah skozi cel dan.

sl_SISlovenščina