20 Avg, 23

V zadnjem mesecu smo bili priča uničujočim poplavam, ki so prizadele nekatera območja naše Slovenije. Vabim vas, da se mi pridružite 23.avgusta ob 18.uri na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer bom z veseljem delil avtograme in se fotografiral z vami. ✍️🤳 Za vsako fotografijo in podpis bom doniral 10 evrov v dobrodelne namene za odpravljanje škode in pomoč prizadetim v poplavah. Ne glede na vaše število bomo skupaj donirali najmanj 10.000 evrov.

Se že veselim srečanja z vsemi vami v Ljubljani. Hvala.

V sredo smo na kongresnem trgu v Ljubljani doživeli izjemen dogodek, ki je povezal srca vseh prebivalcev Slovenije. Šport ima izjemno moč združevanja, kar smo ponovno občutili ob tej priložnosti. Toda dogodek ni bil le športnega značaja, temveč je tudi izkazoval globoko človekoljubnost.

Tadej Pogačar, izjemen kolesar in ponosen ambasador naše države, je stopil v ospredje dobrodelnosti. S svojim edinstvenim pristopom je združil 1793 podpisov ter 1214 fotografij, vse skupaj pa je zaokrožil z donacijo v višini 10.000 evrov. Ta čudovit znesek 30.000 evrov bo namenjen tistim, ki se znajdejo v težkih življenjskih situacijah. To je pravi dokaz, da šport lahko doseže več kot le zmage na tekmovanjih, temveč ima tudi moč spreminjati življenja na bolje.

Veseli nas tudi prispevek navijačev, ki so pokazali svoje srčno dobrodelno srce. Zbrali so izjemnih 7.484,01 evra, ki bodo prav tako namenjeni tistim, ki potrebujejo pomoč. Ta zavest, da smo skupaj lahko del nečesa večjega in pomembnejšega, nas navdaja s ponosom.

Iskrena zahvala gre Tadeju Pogačarju, ki je s svojo velikodušnostjo in vključujočim pristopom pokazal, kako lahko športna strast preseže meje tekmovalnosti. Zahvaljujemo se tudi vsem tistim, ki ste se včeraj kljub vročini strpno postavili v vrsto, da ste postali del te nepozabne zgodbe. Skupaj smo ustvarili neprecenljiv mozaik lepega dogodka, ki bo še dolgo živel v naših srcih.

sl_SISlovenščina