09 Maj, 23

V soboto, 29. aprila 2023, je v Trsteniku potekalo Državno prvenstvo za dečke in deklice, ter dirka za Pokal Slovenije za mlajše mladice. Na tekmovanju se je pomerilo več kot sto tekmovalcev iz različnih klubov po Sloveniji.

Med tekmovalci so bili tudi člani ekipe Pogi, ki so že večkrat dokazali svojo odličnost in se tudi tokrat odrezali izjemno. Fantje so pokazali dobro formo ter dosegli izjemne rezultate.

V kategoriji dečki A se je na zmagovalni oder povzpel Jure Jovanović, ki je osvojil odlično tretje mesto. Sledila sta mu Miha Otoničar na šestem in Matic Hrastar na osmem mestu.

Tudi v kategoriji dečki B je ekipa Pogi dosegla izjemne rezultate. Na drugem mestu se je znašel Franci Kranjc, na četrtem Urban Hvastija, na šestem Matevž Erjavec, na devetem pa Nejc Čebulj.

V kategoriji dečki C se je na osmem mestu uvrstil Ažbe Hvastija.

Tekmovalci v kategoriji mlajši mladinci so prav tako pokazali svoje znanje in moč. Na zmagovalni oder se je povzpel Vanja Kuntarič Žibert, ki je osvojil prvo mesto. Na drugem mestu se je znašel Bor Ebner, na četrtem Žan Lopatič, na šestem pa Bastian Petrič.

Ekipa Pogi je s svojimi izjemnimi dosežki ponovno dokazala svojo izjemnost in prikazala, da so med najboljšimi v Sloveniji. Fantje so si s svojimi rezultati prislužili številne pohvale ter naziv ene izmed najboljših ekip na tekmovanju. Tekmovalci in strokovni štab Pogi so se lahko po tekmovanju zasluženo veselili svojih dosežkov in se pripravljali na nove tekmovalne izzive, ki jih prinaša prihodnost.

sl_SISlovenščina