25 Dec, 23

V petek, 23. decembra 2023, je Kočevje gostilo eno izmed najbolj pričakovanih kolesarskih dogodkov leta – Državno prvenstvo v ciklokrosu. Tekmovanje, ki je postreglo z atraktivno in razgibano progo, je privabilo številne gledalce in strastne navijače. Posebej pa so bili v središču pozornosti mladi kolesarji iz ekipe POGI TEAM UAE GENERALI, ki so se izkazali s svojo borbeno vožnjo.

Tekmovanje je potekalo na zahtevni progi, ki je postavljena v naravnem okolju Kočevskega gozda. Kljub hladnemu vremenu so se tekmovalci pognali po blatnih poteh, prečkali ovire in se spoprijeli s strminami, kar je zahtevalo izjemno tehnično znanje in vzdržljivost.

V kategoriji dečki A je bil eden izmed zvezdnikov dneva mladi Gal Klun iz ekipe POGI TEAM UAE GENERALI. S svojo izjemno vožnjo je osvojil 3. mesto, kar je odličen dosežek med tako konkurenčnim poljem mladih talentov. Klun je na progi prikazal izjemno tehniko vožnje, hkrati pa je pokazal tudi veliko mero borbenosti in vztrajnosti, kar je ključno v ciklokrosu.

Po končanem tekmovanju je Gal Klun delil svoje občutke: “Proga je bila res zahtevna, vendar sem se trudil držati svoj ritem in premagati vsako oviro. Vesel sem, da sem lahko predstavljal svojo ekipo in osvojil 3. mesto. Zahvaljujem se vsem navijačem, ki so nas podpirali v mrazu, to nam daje dodatno motivacijo.”

Trener ekipe POGI TEAM UAE GENERALI je bil ponosen na dosežke svojih varovancev: “Fantje so se odlično odrezali na državnem prvenstvu. Gal Klun je pokazal, da ima velik potencial in talent v ciklokrosu. V prihodnosti bomo še naprej trdo delali in se borili za še boljše rezultate.”

Državno prvenstvo v ciklokrosu v Kočevju je tako pustilo neizbrisen pečat v kolesarski skupnosti. Mladi talenti, kot je Gal Klun, obljubljajo svetlo prihodnost slovenskega ciklokrosa.

Čestitke vsem tekmovalcem, ki so sodelovali na tem privlačnem dogodku, ter organizatorjem za uspešno izvedbo tekmovanja.

Rezultati: https://prijavim.se//results/live_score/5291

sl_SISlovenščina