18 Jul, 23

Uspehi POGI TEAM-a na 10. VN OBČINE GORJE 2023

V soboto, 15. julija 2023, se je odvijala 10. VN OBČINE GORJE 2023, kriterij z dolžino kroga 1060 metrov. Kolesarji ekipe POGI TEAM so se na tem tekmovanju izjemno odrezali in dosegli odlične rezultate. V različnih kategorijah so pokazali svoje spretnosti in borbenost.

V kategoriji Dečki A so se izkazali Miha Otoničar, Luka Ukmar in David Štembal. Miha Otoničar je dosegel izvrstno 6. mesto, Luka Ukmar pa 8. mesto. Tudi David Štembal je dosegel soliden rezultat na 8. mestu.

V kategoriji Dečki B so se prav tako odlično odrezali. Franci Krajnc je osvojil 5. mesto, Urban Hvastija 9. mesto, Gal Klun pa 10. mesto. Maks Rožanec je tudi pokazal dober nastop in končal na 10. mestu.

V kategoriji Dečki C sta se Andrej Gregorčič in Gašper Mesec izkazala z dobrimi predstavami. Andrej Gregorčič je končal na 7. mestu, Gašper Mesec pa na 8. mestu.

Poleg uspeha ekipe POGI TEAM je tudi ženska ekipa BTC City Ljubljana Team dosegla zelo lepe uspehe.

Rezultati – https://prijavim.se/results/match/4912/10–vn-obcine-gorje-2023

Vzpon na Pokljuko 2023

V nedeljo, 16. julija 2023, se je odvijal tudi Vzpon na Pokljuko 2023. Rezultate te dirke lahko preverite na spletni strani https://prijavim.se/results/match/5112/vzpon-na-pokljuko-2023—ock. Na tej dirki so sodelovali tudi kolesarji ekipe POGI TEAM UAE GENERALI, BTC CITY LJUBLJANA SCOTT in LJUBLJANA GUSTO SANTIC.

Medzinárodné dni cyklistiky na Slovaškem

V nedeljo se je na Slovaškem začela etapna dirka Medzinárodné dni cyklistiky, ki šteje za pokal narodov. Kolesarji ekipe POGI TEAM so zastopali barve reprezentance. Marcel Škok in Gašper Klanjšček sta se udeležila te dirke. Čeprav včeraj nista blestela, je Gašper Klanjšček danes dosegel izjemno 6. mesto.

Uradni rezultati: 

Uspehi Continental Cycling Team Ljubljana Gusto Santic

Continental Cycling Team Ljubljana Gusto Santic je tekmoval na 46. Gemenc GP. Dylan Hopkins in ekipa so imeli izjemne tri dni dirkanja. Dylan Hopkins je dosegel izjemen rezultat in osvojil drugo mesto v skupnem seštevku na dirki GP Gemenc. Čestitke Dylanu Hopkinsu za izjemen dosežek!

Uradni rezultati:

Ponosni smo na vse dosežke naših kolesarjev in ekip.

Uspehi ekipe BTC City Ljubljana Team pa se ne omejujejo le na domače dirke, saj tudi na mednarodnih tekmovanjih dosega izjemne rezultate. Nedavno so se nekatere starejše mladinke iz ekipe udeležile tekmovanja v Italiji, 8. Memorial Franco Basso & 2. Memorial Luigi Lievore. Med temi dirkami je izstopala Sara Pestotnik, ki je dosegla izvrstno 12. mesto. To je izjemen dosežek za mlado kolesarko, ki obeta svetlo prihodnost.

Veseli nas videti, da naši kolesarji in kolesarke dosegajo vrhunske rezultate tako na domačih kot tudi na mednarodnih dirkah. To je rezultat njihovega trdega dela, predanosti in talenta. Sledili bomo njihovim nadaljnjim nastopom in navijali za njih na prihodnjih dirkah. Ekipa BTC City Ljubljana Team se utrjuje kot pomemben akter v ženskem kolesarstvu in prispeva k rasti tega športa tako na lokalni kot mednarodni ravni.

sl_SISlovenščina