18 Mar, 24

1. dan:

Ko so dečki A in B stopili na tla Poreča, jih je takoj prevzela kolesarska mrzlica. Brez oklevanja so zajahali jeklene konjičke in se podali na razburljivo pot. Pot jih je vodila čez slikovit Višnjan, mimo slikovitih vasi Baderne do osupljivega Limskega kanala in nazaj. Po zasluženem predahu so se preizkusili še v tehničnem treningu, kjer so urili ravnotežje in izboljševali svoje spretnosti.

2. dan:

Nov dan je prinesel nov izziv – daljši trening po razgibanem terenu. Kolesarji so se spopadli z vzponi in spusti, preizkusili svojo vzdržljivost in uživali v čudovitih razgledih. Popoldne pa so se ob sproščujočem sprehodu ob morju odpravili do Poreča, kjer so si privoščili slasten sladoled in se prepustili morskim radostim.

3. dan:

Težko pričakovani, a naporni dan je bil tu. Kolesarji so se pomerili v zahtevnem treningu z vzponi, ki so preizkusili njihovo moč in vzdržljivost. V kategorijah A in B so se pomerili tudi v vožnji na čas, kjer so se borili za zmago in dragocena priznanja. Najboljši so bili na večerni podelitvi nagrajeni s strani samega Pogija, kar je bil za vse nepozaben dogodek. Popoldanski čas so kolesarji izkoristili za čiščenje svojih jeklenih konjičkov in kombijev, ob tem pa so z navdušenjem spremljali Tadeja Pogačarja na dirki Milano-Sanremo in mu držali pesti.

Kolesarskih izzivov ne bo manjkalo tudi v prihodnjih dneh….

sl_SISlovenščina