Kontinentalna ekipa LJUBLJANA GUSTO SANTIC

Ljubljana Gusto santic je nov, osvežen obraz kontinentalne kolesarke ekipe, iz katere je prišlo nekaj vrhunskih kolesarjev na svetovni ravni.

Hrbtenica kontinentalne kolesarske ekipe Ljubljana Gusto Santic je kolesarko društvo ROG, ki ima bogato zgodovino vrhunskega kolesarstva in 71-letno tradicijo.

Slovenija leži na križišču mednarodnih poti v srcu Evrope, celine, kjer je kolesarstvo doma. Tudi v Sloveniji je kolesarska tradicija zelo močna. Kolesarsko društvo ROG je v teh sedmih desetletjih razvilo vrhunsko strokovno ekipo, ki nenehno sledi tehnološkemu razvoju in najnovejšim dosežkom na področju strokovnega dela s kolesarji. Rog ima tako eno najboljših kolesarskih šol na svetu.

POGLAVITNI CILJI

  • Vzpostaviti in razvijati profesionalno kolesarko ekipo na temelju dolgoletnih strokovnih izkušenj

  • Povezati kolesarje in pokrovitelje z vsega sveta v obsežno globalno skupnost

  • Izpopolniti naše procese, da bi zagotovili nadaljnji razvoj uspešne kolesarske ekipe, ki bo zanimiva za kolesarje z vsega sveta.

  • Popularizirati kolesarstvo med mladimi, jih spodbujati in jim omogočiti izobraževanje na tem področju

  • S celovitim pristopom zagotoviti dodano vrednost za naše pokrovitelje, tekmovalce, osebje in podpornike ter prispevati k zavedanju o pomenu zdravega načina življenja

Kolesarska akademija ROG

Kolesarska akademija ROG  bo mladim kolesarjem  z vsega sveta ponudila možnost, da se bodo lahko preizkusili in naredili prve korake proti profesionalnemu kolesarstvu.

Strokovnjaki akademije bodo obetavnim  mladim kolesarjem  s svojim znanjem s številnih področij  omogočili, da se bodo izpopolnili in spoznali vse zahteve profesionalnega kolesarstva.

Kolesarska akademija ROG je prav tako namenjena izobraževanju in izpopolnjevanju trenerskega kadra.

 

KAKO SE VČLANIM V KD ROG?

Rogova kolesarska šola se imenuje kolesarska šola Pogi Team.
Od marca pa do konca oktobra poteka vadba za kolesarsko šolona policijskem poligonu v Tacnu, kjer lahko “sprobajo”specialko in se v varnih pogojih naučijo prvih kilometrov. Treningi potekajo trikrat tedensko in sicer v ponedeljkih, četrtkih (od 18ih do 19ih) in sobotah (od 9ih do 10ih).
Mesečna vadba za člane kolesarske šole Pogi teama je brezplačna, letna članarina pa stane 90 evrov, za katero pa se prejme tudi kolesarski dres in hlačke ekipe Pogi team.

V kolikor vas zanima članstvo v KD Rog, nam pišite na info@kdrog.si, mi pa vam vrnemo pristopno izjavo.

Člani

sl_SISlovenščina