01 Avg, 23

Ljubljanska ekipa BTC City Ljubljana Team je danes nastopila v Bretaniji na zahtevni dirki prve kategorije Kreiz Breizh Elites. Na 140 km dolgi trasi se je na zahtevnem gorskem cilju hitro napravila večja selekcija, v glavnini sta ostali Urša Pintar in Nika Bobnar, članici BTC City Ljubljana Teama.

Z vztrajnostjo in odlično taktiko sta se Urša Pintar in Nika Bobnar uspešno obdržali v ospredju in se na zaključnih krogih odcepile skupaj s štirimi drugimi kolesarkami. Skupaj so tvorile vodilno skupino, ki je uspešno nadzorovala dogajanje in se pognala proti ciljni črti, kjer so se prebile pred prvo skupino kolesark.

Na koncu je zmago slavila Italijanka Vettorello Giorgia, članica ekipe Be Pink. Urša Pintar je ciljno črto prečkala na 13. mestu, medtem ko je Nika Bobnar dirko končala na 19. mestu, kar sta izjemni dosežki za članici BTC City Ljubljana Teama.

Tudi ostali članici ekipe, Špela Colnar in Hana Žumer, sta svoje sposobnosti dokazali na zahtevni progi. Špela Colnar je dirko zaključila na 52. mestu, Hana Žumer pa na 60. mestu.

Ekipa BTC City Ljubljana Team je znova pokazala odličnost in konkurenčnost med najboljšimi ekipami v svetu ženskega kolesarstva. Njihovi izjemni dosežki na dirki Kreiz Breizh Elites so vzpodbudni znak za prihodnje izzive in dokaz, da so med najmočnejšimi tekmovalkami na svetovni ravni. Iskrene čestitke vsem članicam ekipe za njihove izjemne predstave na tej prestižni dirki!

sl_SISlovenščina