09 Sep, 23

Dragi ljubitelji kolesarstva,

Veseli smo, da vam lahko predstavimo 12. VN OBČINE VODICE – POKAL LIDL, ki bo potekala v soboto, 16. septembra 2023. Dogodek je organiziran s strani POGI TEAM – Kolesarsko Društvo ROG v sodelovanju z Občino Vodice.

Kraj dogodka: Tekmovanje se bo odvijalo na čudoviti krožni progi v okolici Kosez, Selo pri Vodicah, in Šinkov Turn. To je prava priložnost, da se pomerite na dirki za Pokal Slovenije in občinsko prvenstvo.

Tekmovalna proga: Krožna proga, dolga 3200 metrov, bo postregla s pestrim in izzivalnim terenom za kolesarje vseh starosti in nivojev izkušenj.

Kategorije tekmovalcev: Tekmovalci se bodo razvrstili v različne kategorije, vključno z dečki, deklicami, mlajšimi in starejšimi mladinci, mlajšimi in starejšimi mladinkami ter članicami.

Štartnina: Predprijave znašajo 20 evrov in se lahko plačajo na dan tekmovanja ali na TRR ADDIKO: SI56 3300 0000 2426 446 (Kolesarsko Društvo ROG, Ulica gledališča BTC 10, 1000 Ljubljana). Prijave na dan tekmovanja so mogoče do 10. ure, s štartnino v višini 30 evrov.

Dvig startnih številk: Startne številke si lahko dvignete na štartno-ciljnem prostoru od 7:30 dalje na dan dirke.

Nagrade: Za zmagovalce v vsaki kategoriji so pripravljeni čudoviti pokali podjetja 4MK, praktične nagrade za prvih 10 v vsaki kategoriji (dečki, deklice) ter denarne nagrade po pravilniku Kolesarske zveze Slovenije za mlajše mladince in mlajše mladinke.

Prijave: Prijave sprejemamo do vključno 14. septembra 2023 preko aplikacije www.prijavim.se.

Razpis: Prenos razpisa (PDF)

Bilten: Prenos biltena (PDF)

Splošne informacije: Tekmuje se po tehničnem pravilniku Kolesarske zveze Slovenije (KZS) in UCI ter tega razpisa. Vsi tekmovalci vozijo na lastno odgovornost in se zavezujejo k spoštovanju navodil organizatorja, redarjev in sodnikov.

Predšolski otroci in osnovnošolci:

Prav tako vas vabimo, da se udeležite promocijskih dirk za predšolske otroke in osnovnošolce, ki se bodo odvijale isti dan. Tekmovanje bo potekalo na krožni progi dolžine 400 do 1000 metrov, odvisno od starostne kategorije.

Prijave za otroke: Prijave so brezplačne, vsak otrok pa mora izpolniti prijavni obrazec in dvigniti štartno številko od 9. ure dalje v pisarni dirke (v gasilnem domu v Kosezah).

Za več informacij:

Za več informacij nas lahko kontaktirate preko e-pošte: info@kdrog.si ali preko telefona: 051 666 707.

Pridružite se nam na tem čudovitem kolesarskem dogodku in se potegujte za prestižne nagrade ter uživajte v čudovitem kolesarskem vzdušju!

sl_SISlovenščina