VN Vodic

Velika nagrada Občine Vodice je ena zadnjih tekem v kolesarskem koledarju, saj jo izpeljemo konec septembra. Prvič je bila organizirana leta 2012, v letu 2017 pa smo nekoliko spremenili traso in jo s tem naredili še atraktivnejšo.

Kakor velika nagrada Komende je tudi tekma v Vodicah celodnevni dogodek. Dopoldanski čas je namenjen občinskemu prvenstvu Občine Vodice in tekmi za pokal Slovenije za amaterske tekmovalce. Sledi tekma za predšolsko in šolsko mladino, katere namen je mladim predstaviti kolesarstvo in jim ponudi priložnost, da se pomerijo v njem. Popoldne poteka dirka za pokal Slovenije za dečke in deklice, ter mlajše mladinke. Takrat si lahko ogledate mlade športnike, ki redno trenirajo ter se udeležujejo tekmovanj. Na takšni trasi, kot jo ponuja Velika nagrada Občine Vodice se zagotovo obeta  razburljiva in napeta tekma.

KAKO SE VČLANIM V KD ROG?

Rogova kolesarska šola se imenuje kolesarska šola Pogi Team.
Od marca pa do konca oktobra poteka vadba za kolesarsko šolona policijskem poligonu v Tacnu, kjer lahko “sprobajo”specialko in se v varnih pogojih naučijo prvih kilometrov. Treningi potekajo trikrat tedensko in sicer v ponedeljkih, četrtkih (od 18ih do 19ih) in sobotah (od 9ih do 10ih).
Mesečna vadba za člane kolesarske šole Pogi teama je brezplačna, letna članarina pa stane 90 evrov, za katero pa se prejme tudi kolesarski dres in hlačke ekipe Pogi team.

V kolikor vas zanima članstvo v KD Rog, nam pišite na info@kdrog.si, mi pa vam vrnemo pristopno izjavo.

VN Vodic

sl_SISlovenščina