Šolska športna tekmovanja

Na policijskem poligonu v Tacnu naše društvo v sodelovanju z Zavodom za šport RS Planica, Mestno občino Ljubljana in Kolesarsko zvezo Slovenije vsako leto organizira šolsko državno tekmovanje in prvenstvo ljubljanskih šol v vožnji na čas. Na tem tekmovanju kolesarke in kolesarji nastopajo za svoje šole, posebnost tekmovanja pa je tudi skupni seštevek najboljših osnovnih šol, za katere kolesarji nabirajo točke. Trase so glede na starost različno dolge, in sicer od 800 pa do 1600 metrov. Ker je na krogu kar nekaj tehničnih zavojev in tudi manjša vzpetina, je za dober rezultat potrebna ne samo dobra kondicija, ampak tudi občutek za kolo.

Rezultati DP ŠŠT Vožnja na čas 2017

Rezultati DP ŠŠT Vožnja na čas 2017

Rezultati Šolskega državnega prvenstva 2016

Razpis ŠŠT 2016

KAKO SE VČLANIM V KD ROG?

Rogova kolesarska šola se imenuje kolesarska šola Pogi Team.
Od marca pa do konca oktobra poteka vadba za kolesarsko šolona policijskem poligonu v Tacnu, kjer lahko “sprobajo”specialko in se v varnih pogojih naučijo prvih kilometrov. Treningi potekajo trikrat tedensko in sicer v ponedeljkih, četrtkih (od 18ih do 19ih) in sobotah (od 9ih do 10ih).
Mesečna vadba za člane kolesarske šole Pogi teama je brezplačna, letna članarina pa stane 90 evrov, za katero pa se prejme tudi kolesarski dres in hlačke ekipe Pogi team.

V kolikor vas zanima članstvo v KD Rog, nam pišite na info@kdrog.si, mi pa vam vrnemo pristopno izjavo.

Šolska tekmovanja

sl_SISlovenščina